26.11. klo 14-20 JOULUVAELLUS

Lapsiperheille ja lapsenmielisille suunnattu
JOULUVAELLUS Rintanenän maastossa
lauantaina 26.11.2016 klo 14-20
PAIKKA: Kohtamäen tila, broileritila, Vanha Lapuantie 223, PERNAA, KAUHAVA

Merkatun reitin varrella tapaat tonttuja ja löydät erilaisia rasteja. Voit tuoda postia Korvatunturille ja saatat tavata myös joulupukin, ehkä jopa näet joulupukin kulkuneuvon: poron! TAPAHTUMAN TUOTTO: Käytetään Pernaan liikuntasalin remontoimiseen Alakylän kyläareenaksi.

JÄRJESTÄJÄ: Kauhavan Alakylän kyläyhdistys ry, joka on menestyksekkään Lasten Maatalousnäyttelyiden kokenut tapahtumajärjestäjä.
Pääsymaksu: 3 eur / henkilö. Maksutta alle kävelyikäiset.
JOULUVAELLUKSEN PITUUS: Jouluvaellus sisältää 14 jouluista rastia. Kohtamäen tilalta lähtee n. 1,2 km mittainen reitti. Vaellus ei ole esteetön. Jos pysäköi auton Pernaan koulun pihaan ja lenkkeilee sieltä Vanhaa Lapuantietä Lapuan suuntaan n. 2 km, saat reitin mitaksi n. 5,5 km. Joulutunnelmasta vastaa Alakylän Kyläyhdistyksen kanssa Pernaan koulun oppilaat.

Tapahtumaan tarvitaan talkooväkeä pysäköinnin järjestämiseen, puffettiin, joulupuuron myyntiin, arvonta- ja ongintapisteeseen, joulupukille tulevien kirjeiden vastaanottajatontuiksi, lipunmyyntiin ja myös tontun rooleja löytyy halukkaille;)

Ilmoittaudu klo 16 jälkeen oman kylän joulutempauksen tekijäksi Ojanperän Maritalle 15.11. menn. puh. 040 745 4069

LYHTYJÄ LAINALLE
Tapahtuma on pääasiassa ilta-aikaan ja ajatuksena on, että reitti kierretään otsalamppu päässä tai taskulamppu kädessä. Reitin varrelle on tarkoitus laittaa kynttilöitä valaisemaan reittiä. Kyläyhdistys haluaisi lainata kyläläisten lyhtyjä ko. päiväksi reitin varrelle. Merkkaa oman lyhtysi pohjaan maalarinteipillä nimesi. Tuo lyhtysi 23.11. mennessä Sippolan vasemman puoleiseen kuistiin, Pernaantie 94.  Lyhdyn voi hakea pois tapahtuman jälkeen su 27.11. joko Siniltä tai Rintanenän maastosta, kun tapahtumaa puretaan.

ARVONTAA, ONGINTAA
Otamme vastaan lahjoituksena arvonta- ja ongintapalkintoja tapahtumaan. Arvonta- ja ongintapalkintoja vastaanottaa Marita Ojanperä, Kalliokoskentie 365b