Tapahtumat

JOULUVAELLUS
RINTANENÄN MAASTOSSA
LA 2.12. KLO 14-18.
Rintanenän maastossa on jouluvaellus (1,2 km) viime vuotiseen tapaan. Reitin varrella on joulurasteja: jouluposti-, heijastin-, tiedustelutontun-, po-ro-, Rintanenän laavun jouluseimi-, tarkkailijatontun-, pitkospuu-, joulupukinrasti jne. Kauneimpia joululauluja lauletaan hartauden yhteydessä laavulla klo 17: mukana seurakuntapastori Anssi Massinen ja kanttori Mirja Latva-Laturi. Tapahtumassa on myös Pernaan koululaisten ohjelmaa.
Tavoite on saada lapsiperheitä ja joulumielisiä liikenteeseen taskulamppujen kera reippailemaan rataa läpi.
Tapahtumaan tarvitaan talkooväkeä perjantai 1.12. iltapäivällä järjestelemään pisteitä, kynttilöiden (=250 kpl) sytyttämiseen 2.12. aamupäivällä ja kynttilöiden paikalle viemiseen reitin varrelle, tapahtumassa pysäköinnin järjestämiseen, puffettiin, joulupuuron myyntiin, arvonta- ja ongintapisteeseen, joulupostin Alakylän sivukonttoriin, lipunmyyntiin ja myös tontun rooleja löytyy halukkaille;)
Teitä jokaista tarvitaan taas: Ilmoittaudu klo 16 jälkeen oman kylän joulutempauksen tekijäksi Ojanperän Maritalle 24.11. menn. puh. 040 745 4069
(Tapahtuman tuotto käytetään Kyläareenan remonttikuluihin.)

LYHTYJÄ LAINALLE
Tapahtuma on pääasiassa ilta-aikaan ja ajatuksena on, että reitti kierretään otsalamppu päässä tai taskulamppu kädessä. Reitin varrelle on tarkoitus laittaa kynttilöitä 6 metrin välein. Kyläyhdistys haluaisi lainata kyläläisten lyhtyjä ko. päiväksi reitin varrelle. Merkkaa oman lyhtysi pohjaan maalarinteipillä nimesi. Tuo lyhtysi suoraan tapahtumapaikalle la 2.12. aamulla tai 29.11. mennessä Sippolan vasemman puoleiseen kuistiin, Pernaantie 94. Lyhdyn voi hakea pois tapahtuman jälkeen su 3.12. joko Siniltä tai Rintanenän maastosta, kun tapahtumaa puretaan.

ARVONTAA, ONGINTAA
Otamme vastaan lahjoituksena arvonta- ja ongintapalkintoja tapahtumaan: niitä vastaanottaa Marita Ojanperä, Kalliokoskentie 365b

MUKAAN IDEOIMAAN JA TOTEUTTAMAAN JOULUVAELLUSTA?
Tapahtumaa suunnitellaan Kyläareenalla ti 31.10. klo 18. Tervetuloa!

LOKAKUUN PYÖRÄILYKAMPANJA: SAARIMAANLENKKI
Kyläyhdistys haastaa Alakyläläiset kasvattamaan kuntoaan reippaillen! Liikutaan pyöräillen, lenkkeillen tai kävellen lokakuun ajan Saarimaanlenkin maastoissa. Suoritus kirjataan joko Saarimaan näkötornin huipulla olevaan vihkoon tai portaiden alaosasta löytyvään vihkoon. Arvontaa osallistuneiden kesken!

KANKAAN-IKOLAN KYLÄSEURA TEMPAUS & KLEEMOLAN KYLÄ TULEE VIERAILULLE su 29.10.2017 KLO 12.30 KYLÄAREENALLE
Tempauksen ja Kleemolan väki on kutsunut meidän kylää vieraakseen menneenä suvena. Nyt on meidän vuoro toimia isäntänä. Vierailujen tarkoituksena on tutustua toisten kylien väkeen. Tervetuloa mukaan su 29.10.2017 klo 12.30-13 Kyläareenalle tapaamaan Tempauksen ja Kleemolan väkeä. Noin klo 13 siirrymme kaikki Rintanenän laavulle makkaranpaistoon, kts. alla.

KAUHAVA-VIIKON TAPAHTUMA
LISÄAIKAA LIIKUNNALLE su 29.10.2017 klo 13-15
RINTANENÄN LAAVULLA
Kellojen siirtyessä talviaikaan ylimääräisen tunnin voi käyttää liikuntaan. Kyläyhdistys järjestää kaupungin ja Kirkonkylän apteekin kanssa yhdessä Lisäaikaa liikunnalle tapahtuman su 29.10. klo 13-15. Kauhavan kaupunki tarjoaa paikan päällä makkarat, mehua, keksejä ja vaahtokarkkeja. Rintanenän laavulla käyneiden kesken arvontaa! Kirjoita arpakuponkiin nimi ja puh.nro.
Tervetuloa Rintanenän laavulle!

KYLÄYHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄÄ TOIMINTAA KYLÄAREENALLA
Jos haluat osallistua vain kerran, se onnistuu: 5 eur/krt.
ti klo 19-21 Huru-ukko jumppa: jumppaa ja lentopalloa. 30€/hlö/syyslukukausi. Yht. hlöt Tapio ja Mauri Pihlajamäki
to klo 16.40-17.55 Hirvenmetsästys/Lasten liike: leikkimielistä pelailua alakoululaisille tytöille ja pojille. 30€/hlö/syyslukukausi, sisarale 5 eur. Yht.hlöt: Johannes ja Sini Sippola
to klo 19.15-21 Sähly. 30€/syyslukukausi. Yht.hlö: Pasi Ojanperä
la klo 17-18 Hyvän olon tunti: kevyt alkulämmittely, lihaskunto-osuus, hyvä venyttely ja loppurentoutus. Mukaan rennot vaatteet, juomapullo ja avoin mieli. Kaikenkuntoisille, ei vaadi aikaisempaa jumppakokemusta. 30€/syyslukukausi. Yht.hlö: Annukka Hautamäki
su klo 11-13 Perheliikunta. Käytössä Kyläareenan kaikki välineet. Lap-sen mukaan aikuinen liikkumaan. 30€/perhe/lukuvuosi. Yht.hlö: Marita Ojanperä.